Преводаческа агенция в София

Имате нужда от преводаческа агенция в София?

ТЕЗА се намира в Младост 1, бл. 54А и вече над 15 години е официално лицензирана агенция за преводи от Министерство на Външните Работи на България.

Виж цени за превод

Предлагаме превод на над 50 различни езика от всички краища на света.

Агенция за преводи в София

При нас може да получите бързи, точни и професионални писмени и устни преводи, транскрипции, копирайт за редица различни бизнес сектори.

Ние разбираме, че преводът на Вашите документи изисква индивидуално решение с индивидуален подход и че задълбочените познания за Вашата конкретна бизнес област правят превода по-надежден, което може да има пряко влияние върху бизнеса Ви. За това, всички наши преводи се извършват от лингвисти, които са не само носители на езика, но и имат опит от първа ръка в конкретния бизнес сектор.

Вижте цените и описание на услугите на страницата на ТЕЗА – агенция за преводи в София

Намирайки се в София, бизнес центърът на Балканите, позволява на нашата преводаческа агенция да бъде в крак с развитието на технологиите и да бъде в крак с последните постижения в бизнеса. Тук, в София, ТЕЗА задава тенденции в точността, иновациите и обслужването на клиентите в преводаческата индустрия.

Агенция за преводи София

Преводаческа агенция в София за писмени и устни преводи

ТЕЗА предлага бързи, точни и надеждни услуги за писмен и устен превод на над 50 езика както за физически лица, така и за фирми.

Вижте цените и описание на услугите на страницата на ТЕЗА – преводаческа агенция в София

Агенция за преводи София

Ние сме една от водещите агенции за преводи със седалище в София и гарантираме най-високите стандарти за качество и сигурност на нашата работа. Предлагаме професионални услуги за превод както на клиенти в София, така и на предприятия, опериращи в България и чужбина.

Тук, в ТЕЗА – преводаческа агенция в София, ние се гордеем не само с качеството и точността на нашата работа, но и с осигуряването на отлична грижа за клиентите и широкия спектър и разнообразие на езиците.

Професионалният подход, който следваме, означава, че ще бъдете посрещнати с услуга, съобразена специално с Вашите изисквания, независимо от големината на проекта. Като официално лицензирана агенция за преводи, ние гарантираме скоростта на услугата без да правим компромиси с качеството – услугите за писмен и устен превод, които предлагаме, са винаги бързи, точни и професионални, без изключения.

Нашите езикови преводи обхващат, но не се ограничават до:

 • Писмени преводи
 • Устни преводи
 • Превод и легализация на документи за чужбина
 • Локализация на уеб сайтове и приложения
 • Създаване на многоезично съдържание
 • Многоезична коректура
 • Многоезична транскрипция
 • Субтитриране, дублаж на видео и превод на други медии

Професионални преводи от експертни лингвисти

Професионалният ни подход към услугите за превод ни позволи да станем водеща преводаческа агенция в България.

Цени за преводНаличието на възможност да работим с някои от най-големите и водещи клиенти, които се доверяват на нас и на нашия опит, ни позволява непрекъснато да подобряваме нашите услуги. Ние сме тук за Вас от момента, в който посетите нашия уебсайт, за да гарантираме, че сте напълно доволни от услугата. Подобен подход към нашата работа означава, че работим само с най-талантливите и опитни лингвисти, които имат знания от първа ръка не само в услугите за писмен и устен превод, но и в професионалната области, като правна, маркетингова или техническа.

Нашите езикови експерти са носители на езика, квалифицирани в своята област. По този начин, ние гарантираме, че всеки документ, изречение и дума, над които работим, се превеждат и локализират, така че да отразят напълно оригиналното му значение.

Причини за използване на нашите езикови услуги:

 • Скорост на предоставяне на услугата
 • Най-високите стандарти за преводачески услуги
 • Конкурентни цени
 • Локализиран подход и културна идентичност
 • Години опит в преводаческата индустрия
 • Експертни преводи за корпоративен и бизнес сектор

Вижте цените и описание на услугите на страницата на ТЕЗА – агенция за преводи в София

Заверка на превод на чужд език от преводаческа агенция ТЕЗА, на документи издадени в Република България, предназначени за ползване в чужбина

При удостоверяването на официални български документи с „Апостил”, така наречената легализация, не е задължително изискването документите да бъдат снабдени със заверен превод на чужд език. 

Преводът на официален документ може да бъде направен от ТЕЗА и заверен в сектор „Легализации и заверки” в отдел „Административно обслужване на гражданите” на дирекция „Консулски отношения” на Министерството на външните работи на Република България.

Но, е възможно български документи, снабдени с превод на чужд език, които са заверени в служба „Заверки и легализации” на МВнР да не бъдат признати и да бъдат поискани преводи, извършени по местното законодателство, например в Италия, Австрия, Германия, Дания, Кипър, Белгия и др.

Информация от МВнР за таксите и сроковете за обработване и предаване на документи

Вижте цените и описание на услугите на страницата на ТЕЗА – агенция за преводи в София

Повече за ТЕЗА