Преводаческа агенция в София

Преводаческа агенция ТЕЗА се намира в София, Младост 1, бл. 54А и вече над 15 години е официално лицензирана агенция за преводи от Министерство на Външните Работи на България.

Виж цени за превод

Предлагаме превод на над 50 различни езика от всички краища на света.

Преводаческа агенция в София

При нас може да получите бързи, точни и професионални писмени и устни преводи, транскрипции, копирайт за редица различни бизнес сектори.

Ние разбираме, че преводът на Вашите документи изисква индивидуално решение с индивидуален подход и че задълбочените познания за Вашата конкретна бизнес област правят превода по-надежден, което може да има пряко влияние върху бизнеса Ви. За това, всички наши преводи се извършват от лингвисти, които са не само носители на езика, но и имат опит от първа ръка в конкретния бизнес сектор.

Вижте цените и описание на услугите на страницата на ТЕЗА – агенция за преводи в София

Намирайки се в София, бизнес центърът на Балканите, позволява на нашата преводаческа агенция да бъде в крак с развитието на технологиите и да бъде в крак с последните постижения в бизнеса. Тук, в София, ТЕЗА задава тенденции в точността, иновациите и обслужването на клиентите в преводаческата индустрия.

Преводаческа агенция в София

Преводаческа агенция в София за писмени и устни преводи

ТЕЗА предлага бързи, точни и надеждни услуги за писмен и устен превод на над 50 езика както за физически лица, така и за фирми.

Вижте цените и описание на услугите на страницата на ТЕЗА – преводаческа агенция в София

Преводаческа агенция в София

Ние сме една от водещите агенции за преводи със седалище в София и гарантираме най-високите стандарти за качество и сигурност на нашата работа. Предлагаме професионални услуги за превод както на клиенти в София, така и на предприятия, опериращи в България и чужбина.

Тук, в ТЕЗА – преводаческа агенция в София, ние се гордеем не само с качеството и точността на нашата работа, но и с осигуряването на отлична грижа за клиентите и широкия спектър и разнообразие на езиците.

Професионалният подход, който следваме, означава, че ще бъдете посрещнати с услуга, съобразена специално с Вашите изисквания, независимо от големината на проекта. Като официално лицензирана агенция за преводи, ние гарантираме скоростта на услугата без да правим компромиси с качеството – услугите за писмен и устен превод, които предлагаме, са винаги бързи, точни и професионални, без изключения.

Нашите езикови преводи обхващат, но не се ограничават до:

 • Писмени преводи
 • Устни преводи
 • Превод и легализация на документи за чужбина
 • Локализация на уеб сайтове и приложения
 • Създаване на многоезично съдържание
 • Многоезична коректура
 • Многоезична транскрипция
 • Субтитриране, дублаж на видео и превод на други медии

Професионални преводи от експертни лингвисти

Професионалният ни подход към услугите за превод ни позволи да станем водеща преводаческа агенция в България.

Преводаческа агенция в СофияНаличието на възможност да работим с някои от най-големите и водещи клиенти, които се доверяват на нас и на нашия опит, ни позволява непрекъснато да подобряваме нашите услуги. Ние сме тук за Вас от момента, в който посетите нашия уебсайт, за да гарантираме, че сте напълно доволни от услугата. Подобен подход към нашата работа означава, че работим само с най-талантливите и опитни лингвисти, които имат знания от първа ръка не само в услугите за писмен и устен превод, но и в професионалната области, като правна, маркетингова или техническа.

Нашите езикови експерти са носители на езика, квалифицирани в своята област. По този начин, ние гарантираме, че всеки документ, изречение и дума, над които работим, се превеждат и локализират, така че да отразят напълно оригиналното му значение.

Причини за използване на нашите езикови услуги:

 • Скорост на предоставяне на услугата
 • Най-високите стандарти за преводачески услуги
 • Конкурентни цени
 • Локализиран подход и културна идентичност
 • Години опит в преводаческата индустрия
 • Експертни преводи за корпоративен и бизнес сектор

Вижте цените и описание на услугите на страницата на ТЕЗА – агенция за преводи в София

Заверка на превод на чужд език от преводаческа агенция ТЕЗА, на документи издадени в Република България, предназначени за ползване в чужбина

При удостоверяването на официални български документи с „Апостил”, така наречената легализация, не е задължително изискването документите да бъдат снабдени със заверен превод на чужд език. 

Преводът на официален документ може да бъде направен от ТЕЗА и заверен в сектор „Легализации и заверки” в отдел „Административно обслужване на гражданите” на дирекция „Консулски отношения” на Министерството на външните работи на Република България.

Но, е възможно български документи, снабдени с превод на чужд език, които са заверени в служба „Заверки и легализации” на МВнР да не бъдат признати и да бъдат поискани преводи, извършени по местното законодателство, например в Италия, Австрия, Германия, Дания, Кипър, Белгия и др.

Информация от МВнР за таксите и сроковете за обработване и предаване на документи

Вижте цените и описание на услугите на страницата на ТЕЗА – агенция за преводи в София

Повече за ТЕЗА